Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Σαρατόγκα

Υπερπεριπέτεια του Μπλεκ με τίτλο:Σαρατόγκα
την εχει διαβάσει κανείς?

7 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και καλή χρονιά. Με υγεία πάνω απ’όλα.kalimeris7 επειδή δεν την έχω διαβάσει, προσπαθώ να βρω στο internet τίποτα πληροφορίες, αλλά τίποτα! Στην τελική μπορούμε να παραγγείλουμε το τεύχος 75 Il GRANDE BLEK (if edizioni) από Ιταλία, αλλά εγώ θα αργήσω κάποιους μήνες να ξανά παραγγείλω. Θα το δούμε. Πάντως μην ανησυχείς! Θα βρεθεί κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά και απο εμένα φίλε ΗΕΡCULES,ναι ίσως βρεθεί αλλά θα είναι στα Ιταλικά,το θέμα ειναι να την διαβάσουμε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεταφράζεται σε 7-10 ημέρες το πολύ! Τόσο μου παίρνει και το κάθε τεύχος Μίστερ Νο που μεταφράζω (προσπαθώ να είναι όσο πιο σωστή η μετάφρασή μου και να μην έχει να ζηλέψει σε τίποτα μία «επαγγελματική») σε περίπτωση που θα θέλαμε να τυπώσουμε τίποτα τεύχη (για δική μας ανάγνωση και μόνο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά σε όλους παιδιά.
    Νικόλα αυτή η περιπέτεια δεν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και έτσι δεν θα την διαβάσουμε παρά μόνο αν γίνει μετάφραση από κάποιον από εμάς.
    Το υπερπεριπέτεια δεν νομίζω να κολλάει κάπου όμως.
    Είναι μια περιπέτεια σε σενάριο του Marcel Navarro και σκίτσο του Jean-Yves Mitton με πρώτη έκδοση στην Γαλλία το 1977.
    Σ`αυτή την περιπέτεια ο Μπλεκ παίρνει εντολή από τον στρατηγό Ουάσιγκτον να καταλάβει με τους κυνηγούς του ένα Αγγλικό φυλάκιο σε στρατηγικό σημείο που εμποδίζει την προέλευση του Αμερικάνικου στρατού.
    Ο Μπλεκ τα καταφέρνει αλλά μένουν στο τέλος μόνο οι τρεις γνωστοί μας.
    Οι Άγγλοι προσπαθούν και πάλι να πάρουν τα φυλάκιο, πολιορκούν τους 3 φίλους μας που στο τέλος μένουν χωρίς τρόφιμα και νερό και επιχειρούν να φύγουν σπάζοντας τις γραμμές των Αγγλων.
    Σε αυτή την έξοδο ο Μπλεκ παίρνει το κανόνι που υπάρχει και στη φωτογραφία πιο πάνω σε στυλ Ράμπο και με συνεχείς βολές σαν να ήταν πολυβόλο,ανοίγει δρόμο διαφυγής και την ίδια στιγμή φτάνουν και οι Αμερικάνοι πατριώτες και διαλύουν τους Άγγλους.
    Γενικά υπάρχουν πολλά σκίτσα στις περιπέτειες αυτών των δημιουργών που αν έχεις γνώση του αντικειμένου σου προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα (να μην εκφραστώ ελεύθερα).
    Μετά τους EsseGesse σίγουρα υπάρχουν κάποιοι δημιουργοί όπως για παράδειγμα ο Carlo Cedroni με πολύ καλές και πολλές περιπέτειες(διαβάσαμε πολλές στα Μεγάλα Μπλεκ και στα μικρά από το τεύχος 230 και μετά) αλλά των συγκεκριμένων προσωπικά δεν μου αρέσει καμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι μας διαφώτισε ο φίλος sandokan.Παιδιά μήπως το blog μας έχει πρόβλημα? Προσπαθώ τόσο καιρό να γράψω ένα σχόλιο και όλο «κρασάρει»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια μεγάλη καλησπέρα απο τα 80's. Σας περιμένουμε όλους στην ιστοσελίδα μας για να διασκεδάσουμε όπως τότε.
    http://myitalodisco.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή