Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΠΛΕΚ (1970-77)

Ο συμπατριώτης μου και φίλος kalimeris 7 (Νίκος Μωραίτης) τηρώντας την υπόσχεση του στην μικρή μας κοινότητα, είχε την καλοσύνη να προσφέρει τα 10 Μεγάλα Μπλεκ που βλέπετε για να σκαναριστούν και να πάρουν τη θέση τους στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας.


Τα τεύχη αυτά είναι σήμερα σπανιότατα και αποτελούν το όνειρο κάθε συλλέκτη του χώρου. Η αξία τους - κυρίως συναισθηματική – είναι ανυπολόγιστη. Είναι τεύχη που έχει από παιδί και αποτελούν μέρος της σπουδαίας συλλογής του.
Μάλιστα υπάρχουν ακόμη αρκετά Μεγάλα Μπλεκ που θα δοθούν και αυτά στη συνέχεια για ψηφιοποίηση και αυτό μας κάνεις ακόμη πιο χαρούμενους.

Η βιβλιοθήκη μας έχει ως στόχο την ψηφιοποίηση αυτών των σπουδαίων κόμικ που μας συντρόφευσαν στην παιδική και όχι μόνο ηλικία μας. Προσφέροντας ο καθένας μας τα δικά του τεύχη, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ολοκληρωμένες τις σειρές αυτές κάτι που ο καθένας μόνος του φαντάζει αρκετά δύσκολο ή και ακατόρθωτο πια.
Νίκο οφείλω να σε ευχαριστήσω για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη που δείχνεις προς το πρόσωπο μου και την παρέα μας, με το να δανείσεις αυτά τα σπάνια τεύχη και ελπίζουμε και το δικό μας δώρο (Μπλεκ, Ζαγκόρ & Ομπραξ) να είναι αντάξιο της προσφοράς σου.
Σε ευχαριστούμε ολόψυχα και η βιβλίοθήκη μας είναι βέβαια στη διαθεσή σου.