Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΑΚΙΜ ΚΑΙ ΤΑΡΖΑΝ


















Την Παρασκευή το μεσημέρι γυρίζοντας στο σπίτι από το χωριό, σταμάτησα για εφημερίδες σε περιφεριακό κατάστημα και βρέθηκα μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη. Αντίκρυσα κοντά στην πόρτα ένα κιβώτιο μικρό με Ταρζάν, Ακίμ, Σεραφίνο και Τιραμόλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα στα μάτια μου αφού αυτά ήταν πραγματικά πολύ σπάνια των αρχών της δεκ του 70.


Η μεγαλύτερη έκπληξη ήρθε όταν για πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου τα μεγάλα μηνιαία τεύχη του Σούπερ Ακίμ και τα μηνιαία τεύχη του Μεγάλου Ταρζάν. Αυτα τα τεύχη είναι δυσεύρετα και πωλούνται σε κάποια σάιτ 100 ευρώ το ένα.
Πριν λίγο καιρό είχα πωλήσει τη συλλογή μου του Ταρζάν (περίπου 50 τευχη) αφού πίστευα ότι δύσκολα θα μαζεψω τα υπόλοιπα. Τα τεύχη φυσικά αγοράστηκαν και θα κοσμούν την συλλογή του φίλου μου Κώστα Γιαννακόπουλου μαζί με τα υπόλοιπα Ταρζάν. Βλέπεται ήδη κάποια από τα εξώφυλλα και βέβαια κάτι που θα ευχαριστήσει όλους τους φίλους των κόμικ είναι ότι μπορείτε να απολάυσεται το τεύχος 1 του Σούπερ Ακίμ εδώ : http://rapidshare.com/files/404713892/akim_souper_1.rar.html